Szállítás és fizetés

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása a Foxpost csomagküldő szolgáltatással történik. A küldemény csomagautomatába, illetve házhoz szállítási ideje 2-3 nap (szolgáltató leterheltsége esetén több is lehet).

Szállítási díjak

Szállítási díjaink az ország egész területén egységesek. Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk.

Fizetési és szállítási feltételek

Áruházunkban utánvételes fizetésre van lehetősége. A teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával a küldemény átvételének időpontjában. Nagy értékű rendelés esetén előfordulhat, hogy előleget kérünk, vagy akár a teljes vételárra elutasítjuk az utánvét lehetőségét. Ezekben az esetekben a rendelés ellenértékének egészét vagy egy részét a vevő banki átutalással juttathatja el hozzánk.

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetésre személyes, csomagautomatás és házhoz szállításnál van lehetősége. Személyes átvétel esetén készpénzben, és a myPOS által biztosított bankkártya terminálunkon keresztül van lehetősége, csomagautomatás és házhoz szállítás esetén a Foxpost rendszerén keresztül fizetheti ki utánvételes fizetéssel küldeményét, átvételkor.

A szállítástól való elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésre, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Csomagautomata és házhoz szállítás

Küldeményeinket a Foxpost futárszolgálat teljesíti. Szállítás során megsérült csomagra a ZacKonzol nem vállal felelősséget, ez esetben a futárszolgálatnál kell panaszt tenni.