Xbox 360 Elite Jasper + 250GB HDD + Wifi adapter

X360

Státusz: Elfogyott

Állapot: Használt

Megjelenés: 2005. 10. 22.

Termék azonosító: X360GX360JASPERHASZ145

25 990 Ft

Megjegyzés

Jó állapotban lévő gép Jasper alaplapos, tetején egy kis karccal (képen látszik).
Rövid ismertető a Jasper alaplapról: Az Xbox 360 gépek 4. hardver frissítése, a 3 ledes hibát örökre megszüntetve.
Tartozékok:
-Xbox 360 fekete Jasper gép
-250GB merevlemez
-Fekete kontroller
-Wifi adapter
-Tápegység
-HDMI kábel

Galéria

Leírás

Az Xbox 360 minden idők egyik legnépszerűbb konzoljaként rendkívül erős játékkínálatával, valamint kompakt, egyszerű kezelhetőségével rajongók millióinak a szívébe lopta be magát az évek során. Ergonomikus kontrollere és Kinect szenzorja igazán különleges és egyben kényelmes élményeket garantál az irányítás tekintetében, így a történelemben először az Xbox 360-nal élhettük át otthonunkban is a mozgásvezérlés, valamint a hangirányítás élményét, amivel a Microsoft konzolja messze meghaladta korát.

Az Xbox 360 mindmáig nagyon sokféle kiszerelésben, színben és csomagban elérhető, ezáltal extra kontrollerrel, Kinect szenzorral, vagy a legjobb videojátékokkal összezárva is lehetőségünk van lecsapni rá. A konzol további nagy előnye, hogy még ma is nagyon erős a támogatottsága, ezáltal rengeteg játék érkezik rá, ellenben a korábban megjelent alkotások közül is érdemes szemezgetni.

A példátlanul erős multiplatform felhozatal mellett ugyanis olyan sorozatok tették igazán népszerűvé a Microsoft masináját, mint a Halo, a Forza vagy a Gears of War, amelyek mindegyike még ma is megállja a helyét.