Halo Reach - Limited Edition

X360

Státusz: Elfogyott

Állapot: Használt

Műfaj: FPS

Megjelenés: 2010. 09. 14.

Termék azonosító: X360JHALOREHASZ129

6 990 Ft

Megjegyzés

Minden tartozékával!

Galéria

Leírás

A 2500-as évek közepén, a Halo: Combat Evolved eseményei előtt járunk. A földi csapatok gigászi űrhajókkal kutatják az űrt, sorra kolonizálják a világegyetem bolygóit, egy napon azonban bekövetkezik az, amitől évszázadok óta tartottunk. Idegen erők tűnnek fel a sötétben, az első fenyegetés után pedig kezdetét veszi az emberiség legnagyobb háborúja. A covenant seregek sorra rohanják le a bolygóinkat, akkora erővel támadva ellenünk, hogy félő, még a Spartan-program se képes őket megállítani.

A játék az invázió első állomására kalauzol el minket, oda ahol az egész háború elkezdődött. A Spartan III-as katonákból álló Noble csapat tagjaként egyedül maradunk a lemészárolt bolygón, menekülnünk kell, de egyúttal gondoskodni arról is, hogy az idegenek ne érezzék jól magukat a bőrükben.

A Reach bolygót még egyetlen Halo játékban sem láthattuk, most viszont fény derül minden titkára. Megismerhetjük a városait, a vidéki területeket, magunkba szippanthatjuk az atmoszféráját, és egyben tanúi lehetünk a bukásának is. A történet a legenda egyik legszomorúbb részét mutatja be nekünk, Reach a végnapjait éli, haldoklik, a lakónegyedeket lebombázták, az erdőket letarolták, a hajdan volt legnagyobb katonai bázis pedig immáron romokban hever. A kalandok során bejárhatjuk a bolygó minden fontos létesítményét, megfordulunk majd a UNSC központban, a telepes negyedben, az erdőben, és az idegenek bázisán is, ami rengeteg izgalmas pillanatot kölcsönöz majd a játéknak.