Xbox 360 500GB JASPER RGH - EGYEDI HÁZ

X360

Státusz: Elfogyott

Állapot: Használt

Megjelenés: 2005. 10. 22.

Termék azonosító: X360GX360JASPERHASZ114

47 990 Ft

Megjegyzés

Általunk átalakított gép, belsejében zöld LED világítás, RGH módosított, mivel LEMEZ MEGHAJTÓ NINCS A GÉPBEN! Ennek tudatában vásárold meg! Nyilván az RGH megléte miatt ugyan úgy működik, csak "digitális" gépként üzemel, könnyebb, halkabb, jobb a szellőzése. Tartozék egy vezeték nélküli kontroller Xbox ONE-os thumbstickekkel, tápegység és HDMI kábel, illetve 500gb merevlemez a gépben.

Galéria

Leírás

Az Xbox 360 minden idők egyik legnépszerűbb konzoljaként rendkívül erős játékkínálatával, valamint kompakt, egyszerű kezelhetőségével rajongók millióinak a szívébe lopta be magát az évek során. Ergonomikus kontrollere és Kinect szenzorja igazán különleges és egyben kényelmes élményeket garantál az irányítás tekintetében, így a történelemben először az Xbox 360-nal élhettük át otthonunkban is a mozgásvezérlés, valamint a hangirányítás élményét, amivel a Microsoft konzolja messze meghaladta korát.

Az Xbox 360 mindmáig nagyon sokféle kiszerelésben, színben és csomagban elérhető, ezáltal extra kontrollerrel, Kinect szenzorral, vagy a legjobb videojátékokkal összezárva is lehetőségünk van lecsapni rá. A konzol további nagy előnye, hogy még ma is nagyon erős a támogatottsága, ezáltal rengeteg játék érkezik rá, ellenben a korábban megjelent alkotások közül is érdemes szemezgetni.

A példátlanul erős multiplatform felhozatal mellett ugyanis olyan sorozatok tették igazán népszerűvé a Microsoft masináját, mint a Halo, a Forza vagy a Gears of War, amelyek mindegyike még ma is megállja a helyét.