A termékeinkről


Számunkra a termékeink minősége az elsődleges. Mivel a készletünk jelentős része használt termékekből áll, így ez a leírás erre fektet hangsúlyt.

Mielőtt a vevő megkapná az általa választott terméket, előtte teljes fertőtlenítő tisztítást kap kívül-belül. Lehet hogy egy magánszemélytől, aprókereskedésben vásárolt termék kívülről szép, tiszta állapotban van, de tudtad hogy egy használt kontroller belülről így néz ki?

Egy használt Xbox 360 kontroller belseje.

Természetesen mi az utolsó csavarig szétszedjük ilyenkor az eszközt és teljeskörű fertőtlenítő tisztítást kap, kopott esetleges hibás alkatrészt újra cseréljük ilyenkor (pl.: Kontrollereken az analóg gombákat).

Az első képen látott kontroller tisztítás után.

Ugyan ez érvényes konzoljainkra, lehet kívülről tiszta, de belülről a több éve használt gépek így nézhetnek ki:

Egy átlag használt Xbox belseje.

Ez nem csak tisztasági és egészségügyi probléma, hanem a gépnek se tesz jót, hiszen nem tud szellőzni, így túlmelegszik, hangos, hamarabb tönkre megy.

Az előző képen látható Xbox 360 belseje takarítás után.

Egy Xbox Classic házának teljes tisztítása.

Illetve egy pasztázás előtt álló PlayStation 3.

Teljes tisztítás után a gép előző (sokszor gyárilag gyenge minőségű) hűtőpasztáját letisztítjuk a processzorról és videókártyáról, helyére egy minőségi friss pasztát kap, így biztosítva a tökéletes hőáramlást a processzor és a hűtőborda közt.

A takarítási procedúra után minden gépünket alapos tesztelésnek vetjük alá, ha több órás tesztelés után se produkál rendellenes működést és hibátlanul mennek rajta a kipróbált játékok, töltjük fel a webshopunkba.

Nem utolsó sorban szeretnénk szót ejteni a játékainkról is. Minden lemezt kipróbálunk eladás előtt, feltelepítjük őket a gépre, megbizonyosodva, hogy teljesen olvasható-e a lemez. A tokját, borítóját, esetlegesen hozzájáró kiskönyvét alkoholos fertőtlenítővel átpucoljuk, matricákat pedig teljesen eltávolítjuk a borítóról.

Sok borítón találunk előző üzletből rajta maradt félig letépett matricát, mi ezeket mind eltávolítjuk.

Termékeinket ezen procedúrák után DSLR kamerával lefotózzuk és nagyminőségű képeit feltöltjük a termék adatlapjára hogy vásárlás előtt a vevő megnézhesse milyen állapotban van a termék amit az internetről rendel. Ha esetlegesen bármi problémája lenne a terméknek, vagy mondjuk német borítós lenne a játék, arra a "Megjegyzés" szekcióban felhívjuk a vásárló figyelmét.